Portrait campain may

Er du træt af at have et kedeligt og upersonligt portrætbillede?

Vil du have et portræt, der viser din integritet og professionalisme?

Så er det tid nu!

Vi fejrer vores nye atelier i hjertet af København ved at tilbyde dig en unik mulighed for at få taget et personligt portrætbillede af en prisbelønnet fotograf i billedskønne omgivelser og få det fuldendt af en af Danmarks mest talentfulde billedbehandlere.

Og det bedste af det hele?

Du får 50% rabat på udvalgte tider i juni!

Men måske du har det ligesom mange andre?

  • Du får ikke rigtig gjort noget ved det, fordi du har for travlt og det drukner i hverdagens andre gøremål
  • Du kan ikke lide at få taget portrætter, og bliver nervøs, blot ved tanken om at sætte dig foran et kamera
  • Eller måske du helt har opgivet at få taget dit portræt – og sætter din lid til, at det må du få gjort noget ved, når du engang får bedre tid?

 

Med andre ord … 

 

Du trænger virkelig til et nyt portræt. Der er nærværende. Personligt. Og viser din integritet. Så du fremstår professionelt og værdifuld i forhold til dine samarbejdsrelationer og omgivelser.

Så book tid nu til en session, hvor du er i centrum og din personlighed kan få lov at skinne igennem. Du får et professionelt løft med et portræt til sociale medier, presse og din hjemmeside, der gør det let for dig at kommunikere din erfaring og troværdighed.

Din investering med 50% rabat er kun 2.500 + moms – beløbet kan betales over 2 rater.

Men skynd dig – der er kun begrænsede antal tider til rådighed.

Vælg mellem d. 7., 13., 15., 16., 20. og 21. juni 2023.

Om fotografen

Helga Theilgaard (f. 1976) har en kompromisløs og samtidig fintfølende evne til at se sig selv og sine portrætterede i øjnene, når hun fotograferer. Det betyder, at der er et nærvær til stede i hendes fotografiske værker, som rykker hendes motiver og karakterer helt tæt på sin beskuer, der ikke kan andet end at føle sig involveret.

Helga Theilgaards værker lykkes med et fagligt højt niveau, hvor hun eksperimenterer med teknik og udstyr, men indeholder en vedblivende hilsen til det klassiske portrætfotografi, som hun lærte at mestre under en uddannelse hos fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov. Derudover har hun en uddannelse fra Fatamorgana Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og European Film College i Ebeltoft.

Gennem sine 19 års arbejde med fotografiet har hun udgivet fotobøger og udstillet flere gange i det offentlige rum samt på museer og gallerier i Danmark og Norden. Hun står frem med et distinkt og dybt personligt oeuvre, der vidner om et møde med sine portrætterede i et unikt øjeblik af autenticitet og nærvær.

Birgitte Ellemann Höegh, Kunstkritiker.