portrait_sessions

Trænger du til et nyt portræt?

Du leverer kvalitet til dine kunder. Er ambitiøs med din virksomhed. Men udtrykker dit personlige portræt samme høje kvalitet, som det du leverer til dine kunder?

Eller har du det ligesom mange andre?

  • Du får ikke rigtig gjort noget ved det, fordi du har for travlt og det drukner i hverdagens andre gøremål
  • Du kan ikke lide at få taget portrætter, og bliver nervøs, blot ved tanken om at sætte dig foran et kamera
  • Eller måske du helt har opgivet at få taget dit portræt – og sætter din lid til, at det må du få gjort noget ved, når du engang får bedre tid?

Frustrerende ikke? Og helt sikkert også en mangel, når du arbejder professionelt.

 

Med andre ord … du kunne godt bruge et nyt portræt. Der er nærværende. Personligt. Og viser din integritet. Så du fremstår professionelt og værdifuld i forhold til dine samarbejdsrelationer og omgivelser.

 

Spørgsmålet er bare … Hvad skal du SÅ gøre?

 

Det har vi et kvalificeret bud på.

 

Book tid og få muligheden for at taget dit portræt af en prisbelønnet, professionel fotograf i smukke omgivelser, og med god tid til fotograferingen og få fuldendt dit portræt af en af Danmarks dygtigste billedbehandlere.

 

Du får et professionelt løft med et personligt portræt til sociale medier, presse og din hjemmeside, der gør det let for dig at kommunikere din erfaring og troværdighed.

 

Og nu har du virkelig mulighed for at prøve det af:

Kampagnetilbud for en portrætfotografering resten af 2022

2.500,- + moms (kan betales over to rater)

Du sparer 50 %. Kun 10 sessions til rådighed – 2 sessions tilbage!

Om fotografen

Helga Theilgaard (f. 1976) har en kompromisløs og samtidig fintfølende evne til at se sig selv og sine portrætterede i øjnene, når hun fotograferer. Det betyder, at der er et nærvær til stede i hendes fotografiske værker, som rykker hendes motiver og karakterer helt tæt på sin beskuer, der ikke kan andet end at føle sig involveret.

Helga Theilgaards værker lykkes med et fagligt højt niveau, hvor hun eksperimenterer med teknik og udstyr, men indeholder en vedblivende hilsen til det klassiske portrætfotografi, som hun lærte at mestre under en uddannelse hos fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov. Derudover har hun en uddannelse fra Fatamorgana Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og European Film College i Ebeltoft.

Gennem sine 19 års arbejde med fotografiet har hun udgivet fotobøger og udstillet flere gange i det offentlige rum samt på museer og gallerier i Danmark og Norden. Hun står frem med et distinkt og dybt personligt oeuvre, der vidner om et møde med sine portrætterede i et unikt øjeblik af autenticitet og nærvær.

Birgitte Ellemann Höegh, Kunstkritiker.