Assistent til fotostudie (ULØNNET - LÆS !)

Vi mangler hjælp i vores atelier og søger en motiveret og energisk ung assistent til at hjælpe os i en række opgaver inden for fotografi og billedkunst.

Som vores assistent vil du indgå, som en naturlig del af vores lille og dynamiske team, hvor vi arbejder med vores egne billedkunstneriske projekter, undervisning i fotografi og kommercielle opgaver som både er indenfor film og still fotografi. Vores arbejdsliv er intenst og alt hvad vi laver, bliver gjort med dedikation, stor passion og tårnhøje ambitioner.

Stillingen er ulønnet 1-2 dage om ugen, hvor arbejdstiden er fleksibel og kan tilrettelægges efter behov. Til gengæld tilbyder vi intensiv oplæring i fotografi og film, deltagelse i vores workshops og uddannelser og personlig mentoring i fotografi. Derudover får du adgang til brug af vores atelier med tilhørende lysudstyr, baggrunde, scanner mm. Du får altså mulighed for at være et sted, hvor du kan arbejde med dit eget fotografi og udvikle dig både fagligt og personligt i et inspirerende og kreativt miljø.

Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige person, som kan se sig selv i dette set-up, hvor der er en fair balance i de timer, du lægger hos os og den værdi, som det kan give dig at være en del af vores team og modtage mentoring på et højt, professionelt og seriøst niveau.

Det tilbyder vi

Vi kan tilbyde dig en assistentplads med højt til loftet og en fantastisk kreativ energi. Her vil du være omgivet af inspirerende omgivelser og to mennesker, der brænder for kunst og visuel kommunikation. 

Vi elsker at skabe et miljø, hvor idéer kan spire frit, og hvor du vil opleve en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil lære en masse og opleve stor kreativ frihed under ansvar. Vi tror på, at de bedste resultater opstår, når vi har tillid til de mennesker, der arbejder for os, og giver dem mulighed for at udforske deres kreative potentiale. Her vil du blive udfordret og støttet i din udvikling, og du vil få mulighed for at arbejde med en række spændende projekter i samarbejde med os.

Se mere på www.helgaheilgaard.com, www.theilgaardacademy.com og www.truestories.dk.

Hvem er du

Vi leder efter en person, der er vild med kunst og fotografi og gerne vil udvikle sit talent indenfor dette. Vi forventer ikke at du ved alting, men at du er lærenem, teknisk interesseret, praktisk anlagt, kan give en hånd med, når der skal slæbes og kan lide at arbejde med mennesker. Du følger med i, hvad der sker i dit netværk, kulturlivet og samfundet og har en naturlig interesse i kunstens verden.

Kvalifikationer

 • Passioneret for fotografi

 • Uddannelsesmæssig baggrund i fotografi eller tilsvarende erfaring

 • Ambitiøs og ivrig efter personlig og professionel udvikling

 • Evnen til at tage teten og arbejde selvstændigt

Arbejdsopgaver

 • Opsætning/nedtagning af udstyr ved fotografering

 • Assistent på foto- og filmopgaver

 • Generel oprydning af udstyr

 • Organisering af filer og negativer

 • Lettere Photoshop arbejde

 • Filmfremkaldelse og scanning af negativer og kontaktark

 • Tagging og upload til billedarkiv

 • Lettere administrativt arbejde

 • Praktisk hjælp i forbindelse med afholdelse af workshops

Hvordan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV til Helga Theilgaard på [email protected]

Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at ringe på 26 84 40 43.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2024.

Tag springet og bliv en del af vores lille passionerede og top dedikerede team – vi glæder os til at møde dig!