FÅ PERSONLIG SPARRING PÅ DIN BILLEDBEHANDLING
– MED ET INTENSIVT MENTORFORLØB I 2021

Vil du have din egen Photoshop guru ?

Som noget helt nyt åbner vi op for, at du kan få et 6 måneders mentorforløb med en af Danmarks dygtigste billedbehandlere.

Min undervisningserfaring strækker sig over mere end 15 år, hvor jeg har delt ud af min viden og hjulpet utallige fotografer med at nå deres mål.

Photoshopmentor er for dig, der anvender billedbehandling i dit fotografi og gerne vil have en ekspert ved hånden, som over en længere periode kan hjælpe dig med at nå det niveau, du stræber efter.

Et mentorforløb tager 100 % udgangspunkt i dine behov. Hvad enten du er fotojournalist, sportsfotograf, eller billedkunstner, skyder arkitektur, bryllupper eller portrætter, kan jeg hjælpe dig i mål.

Alle fotografer vil gerne levere høj kvalitet, hurtigt og effektivt. Og uanset hvor dygtig du er, bag kameraet, bliver efterbehandlingen en stadig vigtigere del af dine arbejdsopgaver, med kunder, som kræver stadig højere kvalitet og ”production value”.

Få mig som mentor og…

 • Løft kvaliteten af dine billeder
 • Få sparring omkring stil og udtryk
 • Bliv hurtigere og spar tid bag skærmen
 • Få tips og tricks til dit workflow
 • Få hjælp til opsætning af software og hardware
 • Opnå svar på alle dine spørgsmål om billedbehandling


Photoshop mentor er perfekt for dig som er

 • Nyuddannet fotojournalist
 • Etableret fotograf, som ønsker at få støvet værktøjskassen af
 • Billedkunstner, som arbejder med fotografi
 • Seriøs amatørfotograf
 • Fotograferende journalist
 • Grafiker
 • SoMe konsulent

Sådan foregår det

Vi starter med et indledende møde, hvor vi lærer hinanden at kende, og jeg får en grundig forståelse af dine behov, så vi kan prioritere vores tid bedst muligt.

Herefter taler vi sammen over Skype en gang om måneden. Hvad der skal ske i de enkelte Skype sessions er helt op til dig, men ideen er, at vi kan arbejde sammen på din skærm og din computer med din billeder. Hvis du ønsker det kan du også komme til mig på mit studie i København.

Lyder det som noget for dig?

HER ER HVAD DU FÅR…

 • Seks måneders intensiv mentorforløb med din egen Photoshop guru

PRIS I ALT 12.000 + moms

BELØBET KAN BETALES SAMLET ELLER OVER 6 MÅNEDLIGE RATER.

 

Et personligt forløb på 6 måneder, hvor vi sammen finder frem til, hvad du skal fokusere på med dit fotografi f.eks. din billedestil, teknik, opgaver eller andet. Hver måned taler vi om din proces, der sikrer dit fokus, og du når sikkert i mål.

Vi starter op i 2021, når det passer dig.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt mig på [email protected] eller telefon 31 79 94 79.

Om din mentor

Michael Elmkjær Madsen er billedbehandler og Adobe Certified Expert i Photoshop og underviser af fotografer og medieprofessionelle. Han er uddannet fotojournalist, men har specialiseret sig i efterbehandling og retouchering af specielt portrætter og redaktionelle billeder, samt færdiggørelse og print af billeder til udstillinger. Michael Elmkjær Madsen har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS. Han afholder løbende kurser og one-to-one undervisning i eget regi og med udvalgte samarbejdspartnere.

Se mere på www.fruit-imaging.com 

Hvad siger tidligere deltagere fra andre workshops?

‘…vanvittig kompetente’

‘Det er helt sikkert to vanvittigt kompetente, kreative og dedikerede mennesker, med kæmpe passion for faget. Jeg er i den grad inspireret og glæder mig til, at jeg kan få så meget som muligt af den undervisning, implementeret i mit eget arbejde, så det kan få et ordenligt løft.’
Winnie Synnia, fotograf

‘…har åbnet mine øjne’

‘Det har været en super god workshop, som virkelig har flyttet mig og inspireret mig som fotograf. Det har åbnet mine øjne for nye måder at gribe de forskellige aspekter af portrætfotografering an. Workshoppen er blevet afviklet i en meget professionel atmosfære, samtidig med, at der har været plads til spørgsmål og individuel fokus.’
Michael Thy, fotograf

‘…masser af god viden’

‘Der er masser af god viden at få på en workshop med Helga og Michael. Man kan næsten “plukke fra den hylde” man har brug for, både fototeknisk, personinstruktion, komposition og redigering. En meget indholdsrig uge, som jeg giver mine varmeste anbefalinger.’
Christina Bode, fotograf