MIT PERSONLIGE BILLEDSPROG – 2 PLADSER TILBAGE!

2 DAGES WORKSHOP 31. AUG – 1. SEPT + INDIVIDUEL SKYPE SESSION

Mangler dit fotografi nerve, intensitet og personlighed?

Drømmer du at opdage din fotografiske signatur? Og blive genkendt for dine værker?
Og har du mod til at starte processen nu?

På denne workshop bliver du introduceret til:

 • Hvordan du udvikler dit personlige billedsprog og visuelle signatur
 • Hvad du præcis kan gøre for at løfte dit fotografiske niveau
 • Hvordan du genfinder dit fotografiske drive
 • 3 konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du kommer videre
 • Individuel feedback undervejs i processen med 2 professionelle fotografer
 • Effektive redskaber til at diskutere og analysere fotografi undervejs
 • Portfolio review
 • En fotografisk opgave der rykker dit fotografi
 • 30 min. individuel Skype session
 • Inspiration og netværk med andre deltagere

Deltag i vores 2-dages workshop + individuel Skype session ”Mit personlige billedsprog” og stil skarpt på dit billedsprog og dit udtryk som fotograf. Du får 2 inspirerende dage sammen med dine kollegaer, udvikling af dit personlige fotografi og et boost til dig daglige arbejde som fotograf.

For du kender det sikkert godt.

 • Du får ikke rigtig gjort noget ved dine egne billeder, fordi du har for travlt og det drukner i andre fotografiske opgaver
 • Du har svært ved at få slået hul på din idé og oplever en blokering i din proces.
 • Eller du mangler engagement, inspiration og nogen til at holde dig til ilden, for at kunne gå nye veje

Med andre ord…du kunne godt bruge personlig vejledning og et professionelt blik på dit fotografi. Så dit billedsprog bliver personligt. Vedkommende. Skiller sig ud og løfter sig over mængden.

Spørgsmålet er bare…Hvad skal du SÅ gøre?

Det har vi et kvalificeret bud på.

Vi starter workshoppen med et personligt portfolio review, hvor vi lokaliserer de unikke elementer i dit arbejde og giver dig input til, hvordan du skærper dit fotografiske blik og udvikler din personlige stemme.

Undervejs laver vi en række oplæg og diskussioner omkring fotografiet som kunst, perception og billedopfattelser og viser en række eksempler på fotografer, der har arbejdet med et personligt udtryk igennem deres fotografi. Helga Theilgaard indvier dig i hendes kunstneriske overvejelser, der danner grundlag for arbejdsprocessen i hendes seneste års værker.

Du skal også løse en personlig opgave i slutningen af workshoppen, som du har en måned til at arbejde på. Opgaven billedevaluerer vi efterfølgende i en 30 min. personlig Skype Session.

Workshoppen er for dig, der har mod på at udforske dig selv og dine egne grænser, gå på opdagelse i livet og møde det uforudsigelige ved at være intuitiv og nysgerrig. Vi fokuserer på, hvordan du arbejder med dit sprog og gør det nærværende. Du bliver mere bevidst i dit arbejde med dit personlige fotografi – og lærer at bruge dig selv, så du fremover kan fotografere billeder der betyder noget for dig.

Deltagerkrav

 • Du er seriøs og ambitiøs fotograf
 • Du medbringer dit eget portfolio til billedgennemgang
 • Du er 100% dedikeret – og brænder for at gå i detaljen fra A-Z

Antal: 10 personer

Sted: Kigkurren 8G, 3. th., 2300 København S.

Hvornår: Fra lørdag d. 31. aug.-søndag d. 1. sept. begge dage fra kl. 9-16.

Pris: 3.500 + moms der betales over 2 rater. Prisen inkluderer kursusafgift, undervisning, individuel Skype session, samt lækker forplejning i weekenden.

Early bird pris: Ved tilmelding inden 1. august får du 20 % rabat på din deltagelse ved brug af kuponkoden “billedsprog”.

Spørgsmål: Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe på 26 84 40 43 eller skrive på [email protected]

Om underviserne

Helga Theilgaard (f. 1976) er uddannet hos Fotograf for hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov og fra Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana. Hendes arbejde er funderet i det klassiske portrætfotografi, værker og udstillinger, samt mere end 10 års undervisningserfaring som gæstelærer og foredragsholder på bl.a. Fotografuddannelsen i København, Danmarks Medie-og Journalisthøjskole, Krabbesholm Højskole, Den Europæiske Filmhøjskole og Københavns Erhvervsakademi.

Se mere på www.helgatheilgaard.com

Michael Elmkjær Madsen (f. 1973) er billedbehandler og underviser af fotografer og medieprofessionelle. Han er uddannet fotojournalist, men har specialiseret sig i efterbehandling og retouchering af specielt portrætter og redaktionelle billeder, samt færdiggørelse og print af billeder til udstillinger. Michael Elmkjær Madsen har igennem en årrække undervist på bl.a. Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole og Fotografuddannelsen under KTS. Han afholder løbende kurser og one-to-one undervisning i eget regi og med udvalgte samarbejdspartnere.

Se mere på www.fruit-imaging.com

Hvad siger tidligere deltagere fra andre workshops?

‘…der findes ingen bedre’

Hvis det personlige portræt er den disciplin du gerne vil mestre, skal du vælge Helga Theilgaard som underviser. Hun giver sig selv og først længe efter forløbets afslutning opdager du, hvor meget du har rykket dig fordi du var med. Som portrætfotograf er Helga stilsikker, erfaren og risikovillig. Der findes ingen bedre.’
Anette Ejsing, fotograf

‘…vanvittigt kompetente’

‘Det er helt sikkert to vanvittigt kompetente, kreative og dedikerede mennesker med kæmpe passion for faget. Jeg er i den grad inspireret og glæder mig til, at jeg kan få så meget som muligt af den undervisning, implementeret i mit eget arbejde, så det kan få et ordenligt løft.’
Winnie Synnia, fotograf

‘…har åbnet mine øjne’

‘Det har været en super god workshop, som virkelig har flyttet mig og inspireret mig som fotograf. Det har åbnet mine øjne for nye måder at gribe de forskellige aspekter af portrætfotografering an. Workshoppen er blevet afviklet i en meget professionel atmosfære, samtidig med, at der har været plads til spørgsmål og individuel fokus.’
Michael Thy, fotograf

‘…et unikt indhold’

‘I tilbyder en workshop med et unikt indhold. Den giver professionelle fotografer nye værktøjer til karakterfulde portrætter. Har ikke umiddelbart kendskab til andre, der tilbyder noget tilsvarende.’
Peter Mørch, fotograf

‘…har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to’

‘Denne masterclass kan jeg kun anbefale på det varmeste – det har løftet mit fotografiske arbejde et niveau eller to, og øget glæden ved at arbejde med portrættering af mennesker. Tak for en god uge.’
Inger Ulrich, fotograf